duminică, 15 martie 2009

Exista.[part II]

E timpul. E timpul sa lupti pentru ce e al tau, e timpul sa te ridici si sa mergi mai departe, e timpul sa incepem sa visam pana visul ia viata, e timpul sa ne pierdem pana ne vom face singuri carari in viata, e timpul sa ne ascundem pana cand nu vom mai avea de ce, e timpul sa ne iubim pana nu mai avem cum.E locul. E locul unde mai mult visezi decat traiesti. E locul intiparit in minte unde totul incepe si nimic nu se termina, e locul unde vrei sa te nasti, sa traiesti si sa mori, e locul unde zambetul e unul si acelasi cu lacrima, e locul unde ne iubim urandu-ne, e locul unde am confort de mii de stele (langa tine), e locul unde copacii se impletesc cu asfaltul.E motivul. E motivul pentru care traiesti, e motivul pentru care ai pe cineva langa tine, e motivul pentru care dupa azi vine maine, e motivul pentru care iti amintesti ce ai fost si te gandesti la ce o sa fi.
E cauza. E cauza pentru care toti luptam pana la 0 energie, e cauza care ne facem sa ne trezim maine, e cauza pentru care ne pierdem si ne ascundem si visam si innebunim... E un maine mai bun ca azi sau ieri.
E efectul. E efectul care rezulta in urma unui sincer 'te iubesc', e efectul care rezulta in urma cauzei, e efectul curcubeului care rezulta in urma ploii.
E frigul. E frigul care ne ingheata oasele cand am obosit, e frigul care ne ingheata creierul cand ne temem, e frigul care ne ingheata inima cand suferim, e frigul care stinge flacara. Dar e si focul.
E focul care ne aprinde mintea cand visam, e focul care ne aprinde inima cand iubim, e focul care ne aprinde trupul cand avem incredere, e focul care uneori ne stinge... pentru ca azi am iubit prea mult.E caldura. E caldura pe care o simtim inlauntrul nostru cand vedem copii jucandu-se si ne gandim la ce-a fost odata, e caldura pe care o simti cand crezi, e caldura care persista cand iubesti.
E secretul. E secretul pe care il ti ascuns inlauntrul tau, e secretul care nu a fost citit pe buze niciodata, e secretul care zace in adancuri si nimeni nu poate ajunge la el.
E puterea. E puterea dragostei de care simti ca iti plesneste sufletul, e puterea primaverii care alunga iarna apriga, e puterea sau taria de a spune 'Nu!'.E momentul. E momentul sa pretuiesti ceea ce ai, e momentul protejezi ceva ce e neajutorat, e momentul sa daruiesti din putinul pe care il ai, e momentul sa traiesti singura viata pe care o ai, e momentul sa iubesti singura persoana care merita cu adevarat, e momentul sa ne ridicam si sa incercam sa zburam pentru ca azi pamantul nu ne mai ofera nimic, e momentul sa urlam dupa ziua de maine si sa speram ca apare, e momentul sa tresari cand auzi 'te iubesc', e momentul sa alergam dupa toate visele pe care le-am pierdut... e momentul sa visam pentru ca toti ne spun sa ne trezim.
Noi visam la maine azi, iar maine visam la poimaine... iar poimaine poate vom visa la acum 10 ani cand a fost mai cald, mai frumos, mai aproape. Vreau sa visez ca ma trezesc doar ca visez din nou, pentru ca atunci cand visez traiesc cu adevarat.

2 comentarii: